Barcelona SwingCats

ESCOLA DE BALL DE SWING I MÉS…

Barcelona SwingCats

D’ençà del 2005, Barcelona SwingCats és l’Escola de Balls de Swing de referència a l’estat, arrelada a la Vila de Gràcia i oberta al món. Un gran equip humà al servei de les persones que volen gaudir amb el ball i alhora amb els millors professionals per garantir la qualitat en l’aprenentatge.

Barcelona SwingCats
FILOSOFIA/CONCEPTE

Barcelona SwingCats és una escola de ball que compagina aquests dos conceptes: la passió pel BALL, la diversió, el bon rotllo, les festes, etc. amb el concepte amb majúscules d’ESCOLA, per a aconseguir el màxim aprenentage possible seguint criteris pedagògics i de qualitat tècnica, amb una filosofia clara i compartida per tot l’equip de professors.

 

QUÈ APRENDRÀS?

S’hi poden aprendre tots els balls de Swing i relacionats, amb diferents estils i tècniques, com Lindy hop, swing solo, jazz steps, charleston, balboa, shag, blues dance, solo blues, electroswing, west coast swing, claqué (tap)… a més d’altres balls de tot tipus.

fb.com/bcnswingcats

@swingcats.cat

Barcelona SwingCats
Barcelona SwingCats

C/Torrijos nº 70 (Gràcia)
08012 Barcelona

T: 93 010 14 58

info@swingcats.cat
www.swingcats.cat

XaviSwing

ESCOLA DE BALL 

XaviSwing

XaviSwing és una escola oberta desde 2015, però amb professors amb més de 20 anys d’experiència docent en classes de ball.

FILOSOFIA/CONCEPTE

«Aprèn a ballar a ritme de Swing», «Si ho fem, ho fem bé».

 
QUÈ APRENDRÀS?

Solo blues, blues en parella, cant, lindy-hop, balboa, footwork, jazz steps, ball en línia (LDA), country.

fb.com/bescoladeballxaviswing/

XAVISWING

Carrer Santa Magdalena, 6
08012  Barcelona

T: 933 487 515
info@xaviswing.com
www.xaviswing.com

Swing Maniacs Gràcia

ESCOLA DE BALLS DE SWING
PER A INFANTS I ADULTS

Swing Maniacs Gràcia

Swing Maniacs va començar amb molta il·lusió el 2010 com una petita escola de swing i s’ha convertit en un espai polivalent amb una gran oferta de classes de diferents nivells i estils per a totes les edats: des de molt petits fins a adults i grans amb diferents centres. Disposem de diverses sales equipades amb parquet, equip de so, miralls i aire condicionat.

FILOSOFIA/CONCEPTE

Swing Maniacs no vol ser només una escola de ball on es poden aprendre passos, moviments i trucs, sinó que també vol reforçar el benestar que sents quan superes la por al ridícul, quan deixes enrere el que diuen els altres i quan t’atreveixes a conèixer gent nova, a riure, a ballar i a gaudir. És una escola per qui s’atreveix amb tot, per qui vol gaudir d’una estona d’emoció a la setmana, per qui li agrada més riure que queixar-se, per qui avança amb un somriure per la vida.

QUÈ APRENDRÀS? 

Fem cursos de swing individuals i en parella de lindy-hop, balboa, collegiate shag, rock, blues, solo jazz, xarleston, electroswing i claqué, però també tenim oferta d’altres balls com ara afrobeats, dances africanes, ballet contemporani, ioga, jazz musical, modern jazz, hiphop o teatre musical per als més petits.

fb.com/SwingManiacsBarcelona

@swingmaniacs

SWINGS MANIACS GRÀCIA

Carrer Roger de Flor, 293
08025 Barcelona

T: 931 876 985
info@swingmaniacs.com
www.swingmaniacs.com

Blue Move BCN

ESCOLA DE BALL I MÚSICA BLUES

Blue Move BCN

Blue Move BCN va néixer el 2017. No solament és una escola de ball i de música Blues, sinó que intentem viure el Blues de manera integral. Per aquest motiu ens impliquem en el seu aprenentatge des de perspectives molt diferents. Per això hi trobareu assignatures com ara Teatre musical, Solo Blues, Blues amb parella, Història del Blues… i també el cor de l’escola, la banda o la companyia de ball. I cada mes treballem –de manera transversal a totes les classes– un artista relacionat amb aquest estil musical.

FILOSOFIA/CONCEPTE

Blue Move BCN va més enllà d’una escola en la qual s’ensenya a ballar i s’aprèn música Blues de manera integral. Blue Move BCN és una manera d’entendre la Dansa, la Música i la Vida. En aquest espai donem prioritat a les persones, als cossos i al ritme d’aprenentatge de cada alumne. Perquè no tots aprenem igual, ni tots els cossos són iguals ni a tothom ens agrada el mateix.

Trobaràs classes per ballar sol o en parella i també assignatures sobre el cor de blues, la musicalitat, la companyia de blues, el teatre musical…

També volem difondre la cultura Blues. La seva música, la diversitat dels seus balls, la seva història, la seva tècnica però també la seva essència: el desig de connectar amb els altres i de deixar-se fluir.

Des de 2017 Blue Move BCN és un espai de llibertat en el qual t’ajudarem a conèixer el teu cos en moviment, on t’obrirem les portes a tota una cultura i on connectaràs amb altres persones d’inquietuds tan diverses com les teves.

 

QUÈ APRENDRÀS?

Solo Blues, Blues en parella, cant, musicalitat, teatre musical, a tocar un instrument (banda de blues), tècnica del moviment i molt més!

fb.com/bluemovebcn/

@bluemovebcn

BLUE MOVE BCN

Carrer Tres Senyores, 14 (Gràcia)
08024 Barcelona

T: 608 308 201
bluemovebcn@gmail.com
www.bluemovebcn.com

caCatalà